Rigaguiden
1 Start
2 Om Riga
3 Innan du reser
4 Resan
5 Rigaguiden
6 Om oss
 » Hotell i Riga         » Restauranger i Riga         » Attraktioner i Riga         » Shopping i Riga         » Barer och klubbar i Riga         » Reseböcker till Riga
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Riga
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i lettiska
- Boka resa till Riga
- Reseguidens startsida
- Hotell i Riga
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Resa till Riga

Rigaguiden.se hjälper dig att hitta flygbiljetter till Riga

Att ta sig till Riga från Sverige har blivit allt billigare under de senaste åren tack vare den ökade konkurrensen på flygmarknaden. Idag trafikeras Sverige-Riga av många olika flygbolag.

Att boka flyg på nätet kan vara förknippat med viss risk, i och med att du i princip alltid måste lämna ut ditt kreditkortsnummer. Just därför är det viktigt att hålla sig till de stora, kända aktörerna. Det är dessutom bra om något skulle hända, så att du snabbt kan få hjälp.

Vi har stora personliga erfarenheter av MrJet, som vi varmt kan rekommendera:

  • MrJet


Boka flygresa från Stockholm

Linjen Stockholm-Riga trafikeras i dagsläget av lågprisflygbolaget Ryanair och Air Baltic. Flygresan tar en dryg timme. Vi rekommenderar att du bokar via den här länken för bästa möjliga pris:

  • MrJet

Boka flygresa från Helsingfors

Finnair trafikerar Helsingfors-Riga. Flygresan därifrån går mycket snabbt! Vi rekommenderar att du bokar via den här länken för bästa möjliga pris:

  • MrJet

Boka flygresa från Oslo

Lågprisflygbolaget Norwegian trafikerar Oslo-Riga. Här kan du ofta hitta mycket bra priser! Vi rekommenderar att du bokar via den här länken för bästa möjliga pris:

  • MrJet


Här har vi listat några matnyttiga tips för dig som ska flyga till Riga:

- Boka flygbiljetterna i god tid
Ju tidigare du bokar dina flygbiljetter, desto billigare blir det. Så enkelt är det. Vi ser därför gärna att du bokar dina flygbiljetter till Riga minst 1-2 månader innan du ska resa.

- Jämför priser
Priserna kan variera oerhört på olika webbsidor, därför är det viktigt att jämföra priserna innan man reser. Ovan har vi listat de resebyråerna på nätet som vi rekommenderar.

- Elektronisk biljett
Nästan alla flygbolag erbjuder dig elektronisk biljett till Riga. Det är billigare, enklare och smidigare; med andra ord något du bör utnyttja. Men kom ihåg att ta mig dig din orderbekräftelse till flygplatsen!

- Tilläggsförsäkringar
I princip alla flygbolag och resebyråer erbjuder olika tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd på resor till Riga. Oftast kostar dessa mellan 100 och 300 kronor.

- Service på planet
Serviceskillnaderna på plan från Sverige till Riga är så gott som obefintliga. Business class/Premium Economy/Economy Extra erbjuder vanligen lite mer plats, men det går inte alls att jämföra med t.ex. business på långflygningar. Se respektive flygbolags hemsida för mer information.

- Hyrbil
Är du intresserad av att boka en hyrbil i Riga? Inga problem, de resebyråer vi tipsar om ovan erbjuder i princip alla prisvärda hyrbilar från kända företag såsom Hertz, Avis och Budget.

- Hotell
Hittar du här på Rigaguiden

 

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Rigaguiden.se - gratis resguide reseguide till Riga i Lettland
Läs om Dome Chatedral, Katthuset, Svarthuvudenas hus, Svenskporten, Frihetsmonumentet, Ockupationsmuseet och fler sevärdheter i Riga i Rigaguiden